benvinguda

Tradicional, clàssic, jazz, modern, són diferents llenguatges que estan al servei d'una motivació superior, l'expressió musical. Benvinguts al meu blog personal.

dilluns, 6 de maig del 2013

Els tres canelons, sardana obligada per a tres flabiols

Els tres canelons, sardana obligada per a tres flabiols. Aquesta sardana commemora els fets que van ocórrer durant el dinar de l’aplec de Tarragona el 2012. Als catalans ens agrada celebrar les derrotes, i aquesta sardana el que commemora és una derrota. Els fets tràgics..., bé, potser no cal exagerar, els fets lamentables van succeir durant aquest dinar en el qual, entre altres desastres ens van servir un plat de tres canelons –sense beixamel ni res-, que allò estava més sec que la tresoreria actual de la Generalitat de Catalunya.
Vull dedicar la sardana als companys de les cobles Principal de Tarragona i Cossetània que ahir la van interpretar en la sardana conjunta a sis flabiols, i també als companys de la cobla Marinada que conjuntament també van patir els fets de l’aplec passat i que van aguantar el tipus demostrant una gran professionalitat. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada